Rólunk

Csíkszereda Székelyudvarhely

Gyergyószentmiklós Tusnádfürdő


"E vidék, melyhez nagy várakozással méltán közelitünk, nem más, mint haza véghatárán fekvő Csikszék. Ezen kies, üde szépségekben gazdag vidék, a Hargita ősképződésü trachyt vonala, és a fiatalabb származásu határszéli havasok lánczolata közt helyezkedett el. A minden oldalról nagyszerü havasok által bekeretelt tartományt ugy tekinthetjük, mint a hon áldásának forrását, mint a haza termékenységének fő tényezőjét, mert bölcsője az honunk négy király folyamának, melyek innen e fennvidékről lerohanva, a termékeny völgyeket, tereket alkoták, s azokat naponta áldásos cseppjeikkel öntözik, termékenyitik. Ugy tekinthetjük azt, mint a hon biztonságának hatalmas fellegvárát, mert természetileg erős fekvésü tájait oly nép lakja, mely minden időben hős volt, s dicsően felelt meg határvédi kötelmeinek.”  –  Orbán Balázs: A Székelyföld leírása

Intézetünk Csíkszereda központjában található, könnyen megközelíthető. Rehabilitációs központunk hamarosan nyílik Marosfőn.

Célunk a hozzánk forduló paciensek magas színvonalú ellátása, modern, európai körülmények között. Várjuk Önöket az fenti zónákból!

Az igazi siker számunkra az, hogy kiválló minőségű szolgáltatással háláljuk meg a betegeink bizalmát, gyorsan átsegítsük a betegség okozta nehézségeken.
Az elégtétel számunkra a gyógyultan távozó páciens.

Forduljon hozzánk bizalommal!

cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.