BUN VENIT LA CLINICA NOASTRĂ PRIVATĂ!

Gamă largă
de examinări medicale

Clinica noastră privată se dedică să ofere servicii excelente pacienților. Misiunea noastră este de a ne ajuta pacienții pe drumul spre recuperare prin investigații de cea mai bună calitate și personal calificat și empatic.

DESPRE CLINICĂSOLICITĂ O PROGRAMARE


Gimnastică pentru coloana vertebrală și corectarea posturii:


Noile noastre servicii includ Gimnastica pentru Coloana Vertebrală și Corectarea Posturii și Gimnastica Corectivă pentru Tălpi, care au ca scop îmbunătățirea posturii incorecte și a problemelor elevilor din clasele mici.


Soluții pentru:

 • Dureri de spate;
 • Dureri de șold;
 • Postură incorectă;
 • Picior plat;
 • Dureri la nivelul picioarelor.

detalii


Plasture Terapeutic

(Tehnică de bandajare Kinesio):

Un instrument important în fizioterapie, acesta este un plasture special care fixează zona afectată și eliberează în același timp presiunea, ajută la funcționarea mușchilor, menținând articulațiile și corectând postura.


Soluții pentru:

 • Dureri musculare;
 • Întinderi musculare;
 • Întinderi de ligament;
 • Articulații dislocate.

detalii


Schimbare
Permis de Conducere:


Analize medicale pentru șoferii amatori sau profesioniști

în categoriile
Documente necesare:

 • carte de identitate;
 • adeverință de la medicul de familie.

detalii


mobil

0746 624 141e-mail

receptie@multimed.ro


adresă

Str. Kossuth Lajos,
nr 2., Miercurea Ciuc,
jud. Harghita


VĂ PREZENTĂM ECHIPA NOASTRĂ

Încredere
și experiență

Echipa clinicii Multimed este formată din medici experimentați și specialiști în domeniul sănătății care își propun să ajute pacienții în condiții moderne, de ultimă generație.

Personal calificat

O comunitate de medici experimentați și recunoscuți în domeniu lucrează împreună cu personalul medical pentru ca starea voastră de sănătate să fie pe mâini cât mai bune.


Servicii Profesionale

Clinica noastră oferă aproape 30 de servicii diferite pentru pacienți în condiții moderne conforme cu standardele europene. Pe lângă examenele medicale specializate, am extins gama de servicii cu imagistică medicală și tratamente terapeutice.


SERVICIILE NOASTRE

Cum vă putem ajuta?

Cel mai eficient mod de a evita apariția bolilor este să acționăm preventiv. Protejați-vă sănătatea și programați-vă pentru investigații la Clinica Multimed înainte ca afecțiunile să apară! Alegeți din aproape 30 de servicii medicale și solicitați o programare cu unul dintre specialiștii noștri!


Neurologie (Gratuit*)

Diagnostic și terapie neurologică modernă pentru probleme cerebrale și ale sistemului nervos. Specialiștii noștri calificați oferă îngrijire personalizată pacienților pe baza celor mai recente cercetări și abordări terapeutice, ajutând la ameliorarea simptomelor și la stimularea recuperării pe termen lung.


Psihiatrie (Gratuit*)

Profesioniști experimentați vă ajută să vă restabiliți sănătatea mintală și să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Serviciile noastre terapeutice vă ajută să gestionați stresul, să vă mențineți echilibrul emoțional și să vă dezvoltați resursele psihologice, pentru a trăi încrezători și fericiți pe termen lung.


Medicină Internă (Gratuit*)

O abordare holistică a îngrijirii medicale interne, axată pe rezolvarea problemelor care afectează întregul organism. Medicii noștri experți subliniază importanța prevenției și menținerii sănătății, oferind opțiuni terapeutice pentru a vă ajută să evitați complicațiile grave de sănătate.


*Serviciul este gratuit atunci când pacientul se prezintă la examinare cu biletul de trimitere.
TOATE SERVICIILE NOASTRE
VIZITEAZĂ CLINICA NOASTRĂ

Aici ne găsești!

Clinica Multimed se află în Miercurea Ciuc, la adresa str. Kossuth Lajos nr. 2.

Program:


LUNI
8:00-20:00
MARȚI
8:00-20:00
MIERCURI
8:00-20:00
JOI
8:00-20:00
VINERI
8:00-20:00
SÂMBĂTĂ
9:00-14:00
DUMINICĂ
ÎNCHIS